Home » Karrierer

Karrierer

Outletmarket Danmark søger altid dygtige og motiverede personer til at blive en del af vores team. Vi er en virksomhed, der vokser hurtigt. Vi elsker hjemindretning, mode, køkkenudstyr, belysning og rumopdeler af høj kvalitet med mere, og vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige shoppingoplevelse.

Vi tilbyder et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, der fremmer personlig og faglig vækst. Vores teammedlemmer har mulighed for at arbejde på spændende projekter, samarbejde med kolleger fra forskellige baggrunde og kulturer og gøre en reel indflydelse på vores virksomheds succes.

I øjeblikket søger vi ikke kandidater til nogen stillinger på tværs af virksomheden, men du kan frit efterlade os en uvalgt ansøgning. Uanset om du er nyuddannet eller en erfaren professionel, vil vi gerne høre fra dig. Nogle af de områder, hvor vi hyppigt ansætter, er:

Salg og kundeservice: De er ansvarlige for at yde god service til kunderne, hjælpe dem med deres indkøb,
Markedsføring og annoncering: De er ansvarlige for at komme med og sætte markedsføringsstrategier i værk for at få budskabet ud om vores produkter og brand.
E-handel og digital markedsføring har ansvaret for at drive og forbedre vores netbutik og sørge for, at kunderne ikke får problemer.
Dataanalyse og business intelligence er ansvarlige for at se på data for at hjælpe os med at træffe bedre forretningsbeslutninger og marketingplaner.
Logistik og forsyningskæde: De er ansvarlige for at sikre, at virksomhedens logistik og forsyningskæde fungerer godt, og at produkterne kommer til kunderne til tiden og i god stand.

Vi er en ligestillingsarbejdsgiver og byder velkommen til kandidater fra alle baggrunde og erfaringer.

Slut dig til vores mission om at gøre mode tilgængelig for alle og tag det første skridt i at opbygge en karriere hos Outlet market Denmark.

Career with us

If keen to be part of this company for taking your career to the next level, then please fill the form below.

Indkøbskurv
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products