Home » Rapportér overtrædelse

Rapportér overtrædelse

Hos Outletmarket Danmark tager vi beskyttelsen af immaterielle rettigheder meget alvorligt. Hvis du mener, at noget indhold eller produkter på vores hjemmeside krænker dine intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du give os besked ved at indgive en rapport om krænkelse.

For at indgive en anmeldelse om krænkelse skal du give os følgende oplysninger:

En beskrivelse af det krænkende indhold eller produkt og de intellektuelle ejendomsrettigheder, som du mener er blevet krænket.

Dine kontaktoplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

En erklæring om, at du i god tro mener, at brugen af det krænkende indhold eller produkt ikke er godkendt af ejeren af intellektuelle ejendomsrettigheder, dennes agent eller loven.

En erklæring om, at oplysningerne i din rapport er nøjagtige, og at du er ejer af intellektuelle ejendomsrettigheder eller er autoriseret til at handle på ejerens vegne.

En fysisk eller elektronisk signatur af den person, der er autoriseret til at handle på vegne af ejeren af de intellektuelle ejendomsrettigheder.

Når vi modtager din rapport om krænkelse, vil vi gennemgå den og træffe passende foranstaltninger. Dette kan omfatte fjernelse af det krænkende indhold eller produkt, deaktivering af adgang til det eller deaktivering af kontoen for den bruger, der har lagt det op. Vi forbeholder os også retten til at gå rettens vej mod personer, der har brudt andres immaterielle rettigheder.

Bemærk, at vi muligvis også kontakter den person, der har opslået det krænkende indhold eller produkt, for at give dem mulighed for at svare. Vi vil også give ejeren af de intellektuelle ejendomsrettigheder de oplysninger, de har brug for for at komme i kontakt med den person, der har postet indholdet eller produktet, der krænker deres rettigheder.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om tyveri af immaterielle rettigheder på vores hjemmeside, bedes du kontakte os på info@outletmarket.dk.

Indkøbskurv
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products